E-learning

E-book: Maak jezelf zichtbaar! Ben jij een Bambi, Bullebak, Pokeraar of Geisha?

Het e-book Maak jezelf zichtbaar! Ben jij een Bambi, Bullebak, Pokeraar of Geisha? leert je hoe je je gedraagt onder invloed van angst of onzekerheid. Met dit gedrag hebben we in contact met anderen ook te maken en vormt vaak de basis voor conflicten. Het herkennen van dit gedrag en jouw effectieve reactie daarop is de eerste stap in het leren van de zichtbare taal.

Als je niet over je gevoel wilt spreken, wat ga doe je dan doen? Als kind leer je al gedrag aan hoe je jezelf kan handhaven in moeilijke situaties. Dit aangeleerde gedrag staat dus ook wel bekend als afweer. Vaak wordt dit gedrag getriggerd door de emotie angst. Veel mensen verschuilen zich dan op zo’n moment achter hun afweer en verdedigen ze zich zo tegen de buitenwereld. Wel blijven micromovements zichtbaar. Kleine, snelle onbewuste bewegingen in het gezicht. Deze geven veel informatie over de onderdrukte emoties.

Het herkennen van afweer helpt je om een goed contact op te bouwen met anderen. Verwar afweergedrag overigens niet met échte talenten en kwaliteiten van mensen.

Wil je hier meer over leren? Volg dan de E-learning Houding, Emoties en Micromovements. Kijk hier voor meer informatie.

E-book aanvragen
E-book: Maak jezelf zichtbaar! Ben jij een Bambi, Bullebak, Pokeraar of Geisha?
  • Gratis
  • Direct te downloaden
  • Lezen op jouw moment
  • Start met de zichtbare taal
GRATIS (ex BTW)
E-book aanvragen
Nancy Tromp
2020 Trainingsexpert

06-51415304
nancy@2020academy.nl