E-learning

Houding, Emoties en Micromovements

Je bent geïnteresseerd in de kracht van de zichtbare taal en je wil daar alles over weten. Om anderen nog beter te leren begrijpen en jouw effectiviteit in gesprekken te vergroten. Dan is deze E-learning een eerste kennismaking om een nieuwe taal te leren. De zichtbare taal: non-verbale communicatie.

Over de training

Een eerste kennismaking met de zichtbare taal. Leren wanneer en waar je dat wil.

Verhoog de effectiviteit van je gesprekken

De E-learning Houding, Emoties en Micromovements is voor iedereen die veel gesprekken voert en de effectiviteit van zijn gesprekken wil verbeteren. Tot 93% van de communicatie is immers non-verbaal. Lichaamstaal leren begrijpen, vergroot het begrip voor anderen en draagt bij aan een beter contact. De E-learning is een complete training op het gebied van non-verbale communicatie.

De e-learning is in hoge mate interactief en kent een verhaallijn met herkenbare situaties. Je volgt manager Hugo bij zijn gesprekken met HR, zijn medewerker en zijn baas. De filmpjes die je over hem ziet, vormen de basis voor de vele foto’s en vragen die je krijgt om je kennis te toetsen.

Houding, Emoties en Micromovements bestaat uit drie modules van ongeveer een uur. Je kunt de modules in delen doorlopen. Naast theorie en assessments bevat de training veel achtergrondinformatie, aanbevolen literatuur en een e-book. Deze e-learning kost € 495 (exclusief BTW) per deelnemer.

De studiebelasting voor Houding, Emoties en Micromovements bedraagt 1,5 tot 3 uur.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met Nancy Tromp 06-51415304 of nancy@2020academy.nl

Direct inschrijven
Houding, Emoties en Micromovements
  • Geschikt voor desktop en iPad
  • Inclusief e-book
  • Theorie en assessements
  • Tientallen video's en foto's
€ 495,- (ex BTW)

Beschikbare data

Direct te starten
Direct inschrijven
Nancy Tromp
Neem voor informatie contact met mij op

06-51415304
nancy@2020academy.nl