Training

Pro
Verbeter je gesprekken, speciaal voor zorgprofessionals

Je bent de hele dag met mensen in gesprek. Gesprekken voeren is je werk. Toch weet je dat je veel effectiever kunt zijn in meetings en gesprekken. Soms ben je te wollig, te stil of juist te kort door de bocht. Wil je beter worden in gesprekken zonder trucs en zonder weer in oude patronen te vallen? Dan is 2020Pro zeker iets voor jou.

Over de training

2020Pro, speciaal voor zorgprofessionals bestaat uit twee dagdelen in een kleine groep en de E-learning Houding, Emoties en Micromovements.

Zichtbare taal

2020Pro gaat over de zichtbare taal, die van non-verbale communicatie. Deze taal gaat over HEM: Houding, Emoties en Micromovements. Als je je manager, patiënt of collega beter wilt begrijpen, dan is het leren ‘lezen’ van deze zichtbare taal essentieel. Non-verbale signalen hebben een signaalfunctie. Als we een dieper contact willen opbouwen, is het goed om ook op dat niveau met mensen te ‘spreken’.

In de training leer je met pakkende videobeelden, fotomateriaal en gewoon met elkaar wat non-verbale uitdrukkingen kunnen betekenen. Daarnaast leer je tijdens gesprekken non-verbale signalen te herkennen en daar effectief op in te gaan, zodat de gesprekken beter worden. De online training doorloop je in je eigen tempo en het E-book kun je downloaden als naslagwerk.

Dit ga je leren

Na afloop van de training ben je beter in gesprekken:

 • Ben je je meer bewust van je eigen non-verbale signalen
 • Kun je beter observeren
 • Stel je betere vragen en heb je meer regie
 • Weet je een ander op zijn gemak te stellen
 • Kun je non-verbale signalen van de ander beïnvloeden
 • Reageer je empathischer op gevoelens en emoties
 • Heb je meer contact met je gesprekspartner

De training 2020Pro: Verbeter je gesprekken wordt aan maximaal acht deelnemers gegeven. Tijdens de training krijg je feedback, praktische oefeningen en de nodige theoretische onderbouwing.

Deze training kost inclusief de E-learning Houding, Emoties en Micromovements en het E-book € 950,- (exclusief BTW) per deelnemer. 

Leden van VNVA krijgen 10% korting.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met Nancy Tromp 06-51415304 of nancy@2020academy.nl

Direct inschrijven
proVerbeter je gesprekken, speciaal voor zorgprofessionals
 • 2 dagdelen
 • Inclusief E-learning
 • 4 tot 8 deelnemers
 • Hilversum
€ 950,- (ex BTW)

Beschikbare data

voorjaar 2020
Direct inschrijven
Nancy Tromp
trainer 2020Pro

06-51415304
nancy@2020academy.nl

Dit vonden zij...

“Een verrassing! In een veilige groep naar jezelf kijken en met het geleerde aan de slag. Je krijgt onverwachte inzichten over je eigen houding en de signalen die je uitzendt. Door de intieme opzet heel praktisch.”
“Bijzondere training waar je uitgaat van een revolutionaire gedachte die eerst verwerpelijk lijkt en die je toch gaat omarmen. Nancy creëert een prettige, veilige sfeer waardoor er maximale ruimte is om te leren.”
“Ik ben een groot scepticus van soft-skills. Toch vond ik deze training erg leerzaam. Je leert het belang van non-verbale communicatie. Ook train je in het beter herkennen van non-verbale signalen. Vaak zit het in kleine dingen. Als je hierop alert bent, kan je je gesprekspartner beter begrijpen. Door de training kreeg ik ook meer inzicht in mezelf (mijn non-verbale signalen vertellen mijn gesprekspartner meer dan ik wist).”
“Na deze training ben ik anders gaan kijken naar mensen om me heen. Nooit geweten dat er zo veel signalen alleen al in iemands gezichtsuitdrukking kunnen zitten. De e-learning tussen de twee trainingsdagen door was ook heel waardevol. Hiermee kon ik nog dieper op de theorie ingaan. Ik herken nu meer emoties bij anderen en dit helpt me in gesprekken om sneller bij de kern van zaken te komen. Nancy weet met haar enthousiasme en kunde de training heel persoonlijk te maken. Een absolute aanrader voor iedereen die bewust wil worden van wat een ander je onbewust allemaal vertelt.”