Kennisbank

Maak jij je zorgen over je toegevoegde waarde als Agile coach?

Geplaatst op27 maart 2017 door Nancy Tromp

Mis je soms de momenten om in te grijpen tijdens een stand-up? Leveren jouw retro’s onvoldoende op? Geef je feedback, maar is het effect daarvan onvoldoende?

Deze twijfels wil je niet meer. Je wilt meer waarde toevoegen als Agile coach. Je wilt feedback geven die werkt. Je wilt je teams coachen en zelfsturend maken.

Er is een oplossing

Wat helpt is om je inzicht in non-verbale communicatie te vergroten. Non-verbale signalen zijn zichtbaar als we onze emoties uiten. Maar ook als we ze niet uiten. Juist heel interessant voor jou als Agile coach. Deze signalen vormen de basis voor jouw goede interventies en feedback en om verborgen agenda's boven tafel te krijgen.

Speel effectief in op non-verbale signalen

De training 2020Pro geeft je alle informatie om snel contact te maken met mensen, effectief te interveniëren en feedback te geven die werkt! Deze training bestaat uit twee dagdelen en een e-learning.

Test je inzicht

Wil je alvast wat oefenen met non-verbale communicatie, kijk dan naar deze video. Je ziet een interview uit de serie 'Kijken in de ziel'. In deze serie worden wetenschappers geïnterviewd over hun publicaties en ook over integriteit. Je ziet in het fragment Barbara Baarsma, econoom en hoogleraar aan de UVA.

  • Welke emotie(s) zie je bij Barbara als je kijkt naar haar gezichtsuitdrukking?
  • Welke vragen zou jij stellen om haar emotie(s) bespreekbaar te maken?

Als je feedback wilt ontvangen op je antwoorden, stuur je antwoorden dan naar nancy@2020academy.nl of bel 06-51415304.

Je kunt je ook aanmelden voor 2020Pro