Training

Coachopleiding
2020academy

Je bent coach of wilt coach worden, dan is de coachopleiding van 2020academy iets voor jou. Deze coachopleiding is gericht op het coachen vanuit de emoties van je coachee. Alle emoties zijn zichtbaar als non-verbale signalen op het gezicht en in houding en bewegingen van mensen. Als je de signalen herkent, kun je in gesprek over emoties en kun je coachen vanuit emoties. Emoties kunnen mensen in beweging krijgen of juist enorm remmen. In gesprek gaan over deze emoties kan bestaande patronen doorbreken en coachees weer in beweging krijgen.

Over de coachopleiding

De coachopleiding 2020academy bestaat uit 4 blokken van 2 dagen. Daarnaast krijgt iedere deelnemer 3 individuele coachgesprekken van 2 uur.

Coach en train anderen

Tijdens deze opleiding gaan we in op hoe je de kennis van non-verbale signalen en emoties als coach en trainer kunt overdragen aan anderen. Niet alleen verdiep je je kennis en observatievermogen, je ontwikkelt ook je eigen toolbox. We helpen je daarnaast in het profileren en positioneren van jouw unieke coach talenten.

Dit ga je leren

Na afloop van de opleiding:

  • Coach je vanuit non-verbale signalen
  • Coach je coachees op emoties en het loslaten van (negatieve) emoties
  • Kun je diverse coachtechnieken toepassen
  • Kun je de 2020methode uitdragen
  • Ontwerp je je eigen workshops
  • Ontwikkel je je eigen lesmateriaal 

Word specialist in non-verbale signalen en emoties

De coachopleiding 2020academy heeft een doorlooptijd van bijna een jaar en bestaat uit 8 dagen training bestaande uit 4 blokken van 2 dagen. Je krijgt daarnaast drie keer een individuele coaching. Uiteraard verdiep je je kennis en je observatievaardigheden in non-verbale signalen. Het analyseren van video’s, tv-programma’s en zelfgemaakte video’s maakt onderdeel uit van deze training.

Tijdens de opleiding delen gastdocenten hun specifieke kennis. Je sluit de opleiding af met een persoonlijk project.

De studiebelasting is 4 x 2 dagen, 3 individuele gesprekken van 1.5 uur. Tussen de blokken doe je opdrachten en coaching, wat 4-6 uur in beslag neemt.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met Nancy Tromp 06-51415304 of nancy@2020academy.nl

Direct inschrijven
coachopleiding2020academy
  • 4 blokken van 2 dagen
  • 3 individuele coachgesprekken
  • Hilversum
€ 4900,- (ex BTW)

Beschikbare data

Najaar 2020
Direct inschrijven
Nancy Tromp
coachopleiding 2020academy

06-51415304
nancy@2020academy.nl