Coachopleiding

Coachopleiding
Ik wil coach worden

Ben je op zoek naar een opleiding tot coach? Wil je je graag onderscheiden van alle andere coaches? Wil je nieuwe coachtechnieken leren? Kies voor een specialisme: word coach en specialiseer je in de analyse van non-verbaal gedrag. Lees meer over de coachopleiding van 2020academy.

Coachen vanuit non-verbale signalen

2020Pro, 2020Expert en 2020Master leiden je stap voor stap op tot coach met de analyse van non-verbaal gedrag als specialisme. Non-verbale signalen vormen het startpunt voor coaching en geven inzicht in onderliggende emoties. De juiste interpretatie van deze signalen zorgt dat onbewuste patronen, bewust worden en gedragsverandering mogelijk wordt. 

Naast standaard coachtechnieken zoals provocatief coachen, mentaliserend coachen, oplossingsgericht coachen en opstellingen, leer je technieken om vanuit non-verbale signalen te coachen en leer je video te gebruiken als coach instrument.

Je gebruikt geen ingewikkelde testen of methoden, maar je werkt vanuit de persoon: vanuit de non-verbale signalen. Deze specialisatie geeft je als coach een unieke positionering in het aanbod van coaches.

Van 2020Pro

In 2020Pro maak je kennis met de zichtbare taal en leer je met pakkende videobeelden, fotomateriaal en gewoon met elkaar wat non-verbale uitdrukkingen kunnen betekenen. 

Daarnaast leer je tijdens gesprekken non-verbale signalen te herkennen en daar effectief op in te gaan, zodat de gesprekken beter worden. 

Bij 2020Pro hoort de e-learning Houding, Emoties en Micromovements die je in je eigen tempo doorloopt.

Naar 2020Expert

2020Expert is gericht op het systematisch observeren van non-verbale signalen en het daar effectief op inspelen. 

Je oefent veel met het analyseren van video’s van gesprekken en interviews om vaardiger te worden in het
herkennen van non-verbale signalen en deze van betekenis voorzien. 

Deze training heeft tot doel het contact tussen jou en de ander te verdiepen. Contacten waarbij je spreekt over emoties, gevoelens en échte gedachten. Alle non-verbale signalen zijn gekoppeld aan emoties. Daarom leer je tijdens deze training ook veel over emoties en hoe je emoties bespreekbaar kunt maken. 

Je herkent je eigen non-verbale signalen en die van anderen en kunt daar empathisch en effectief op reageren. Ook leer je explorerende vragen te stellen om het contact met gesprekspartners te verdiepen.

Tot 2020Master

2020Master heeft als doel jouw kennis van de zichtbare taal als coach en trainer over te dragen aan anderen. 

Niet alleen verdiep je je kennis op het gebied van non-verbale communicatie, emoties en gedrag, je vergroot ook je observatievermogen en bouwt aan je eigen toolbox met eigen coachtechnieken. We helpen je daarnaast in het profileren en positioneren van jouw unieke coach-talenten. 

Tijdens de 2020Master verzorgt een aantal specialisten workshops. 2020Master bestaat uit 4 blokken van 2 dagen. Daarnaast krijgt iedere deelnemer 3 individuele coachgesprekken.

De totale studiebelasting voor deze coachopleiding is 2 dagdelen van 3 uur training en de E-learning 1.5-3 uur voor 2020Pro. 3 dagen voor 2020Expert en voor 2020Master: 4 x 2 dagen, 3 individuele gesprekken van 1.5 uur. De tussentijdse opdrachten en coaching  nemen 4-6 uur in beslag.

Ben jij klaar voor deze unieke coachopleiding?  

Meld je nu aan
coachopleidingIk wil coach worden
  • Coachen op non-verbale signalen
  • Unieke positionering als coach
  • Coachen met video
  • Doorlooptijd 10 maanden
7150,- (ex BTW)

Beschikbare data

2020Pro voorjaar 2020
2020Expert najaar 2020
2020Master 2021
Meld je nu aan
Nancy Tromp
2020 Trainingsexpert

06-51415304
nancy@2020academy.nl