Training

Expert
Verdiep je contacten

Vermijd je het voeren van moeilijke gesprekken? Is het lastig om draagvlak te krijgen voor jouw ideeën of adviezen? Twijfel je aan je toegevoegde waarde als je mensen coacht?

Je wilt dat jouw adviezen mensen bereiken

Je wilt mensen raken met jouw woorden en zinnen, je wilt dat anderen je begrijpen, je wilt je invloed vergroten. 

Je wilt niet meer:

  • Moeilijke gesprekken uit de weg gaan
  • Het conflict mijden
  • Mogelijkheden om je te profileren voorbij laten gaan

Je wilt effectief en respectvol inspelen op je gesprekspartner, je wilt je publiek boeien, je wilt zichtbaar worden voor het management.

Je wilt vooral dat jouw ideeën en adviezen impact hebben en mensen beïnvloeden. 

Dat is het doel van de training 2020Expert. Deze driedaagse training is een logisch vervolg op de training 2020Pro.

Jouw effectiviteit vergroot je door anderen te observeren

Je wilt vooral dat jouw ideeën en adviezen mensen raken en beïnvloeden. Dan helpt het je om beter te leren observeren en non-verbale signalen van anderen beter te leren zien en interpreteren. Juist door naar de ander te kijken, je voor te bereiden op je gesprekspartners en in te spelen op non-verbale signalen zorg je ervoor dat de ander jou gaat zien en begrijpen. De training 2020Expert: Verdiep je contacten wordt gegeven aan kleine groepen. Tijdens deze driedaagse training kijk je heel veel naar anderen. Je leert anderen zien en effectief daarop in te spelen!

De ander observeert jou ook

Uiteraard gaat deze training ook over jouw non-verbale uitstraling. Hoe zit jij? Wat straal jij uit? Hoeveel rust geef jij de ander?  Wil je het contact met je manager, collega's en klanten verdiepen? Wil je meer sturing in gesprekken? Wil je lastige gesprekken moeiteloos voeren? Wil je anderen motiveren? Wil je meer draagvlak voor je ideeën?

Praktische handvatten om je invloed te vergroten

Dan biedt de driedaagse training 2020Expert je alle handvatten. Je oefent in kleine groepen met praktijkgerichte situaties. Om je contacten te verdiepen is het essentieel om beter en systematisch te leren observeren. Daarvoor gebruiken we actuele video's en interviews. Met wat voor type gesprekspartner heb je te maken? Wat zijn zijn kwaliteiten? Welke emoties zie je? Deze gerichte observaties maken het mogelijk om respectvol en met de nodige tact en diplomatie te reageren.

Je krijgt persoonlijke feedback om je non-verbale uitstraling te versterken. Daarnaast krijg je letterlijk zicht op je eigen kwaliteiten en op het gedrag dat je vertoont als situaties moeilijk zijn. 

Een diepgaande training van drie dagen om jezelf en anderen echt te leren doorgronden! 2020Expert is het praktische vervolg op 2020Pro.

De studiebelasting voor 2020Expert is drie dagen.

Meer informatie

Neem voor trainingsdata en meer informatie contact op met Nancy Tromp 06-51415304 of nancy@2020academy.nl

Direct inschrijven
expertVerdiep je contacten
  • 3 dagen
  • 4 tot 8 deelnemers
  • Hilversum
€ 1500,- (ex BTW)

Beschikbare data

voorjaar 2020
Direct inschrijven
Nancy Tromp
trainer 2020Expert

06-51415304
nancy@2020academy.nl

Dit vonden zij...

Voor ik met 2020Expert startte was ik op zoek naar nieuwe inzichten op het gebied van communicatie. Op dat gebied was ik onbewust onbekwaam en wilde bewust bekwaam worden. In 2020Expert vond ik de perfecte training. Een goed programma en trainer Nancy Tromp is een sterke en sensitieve vrouw. Dat geeft een mooi evenwicht aan de inhoudelijkheid waar ik me normaal mee bezig houd. Nancy zorgt dat je het maximale uit de training haalt, je moet er echt tegenaan. Fijn in een kleine groep, dat geeft high impact. Ik ben me nu veel bewuster van mezelf en de manier waarop ik communiceer. Profilering doe je echt door de ogen van een ander. Mijn valkuil is dat ik heel positief ben ingesteld, maar mijn plannen vaak communiceer op het moment dat er geen draagvlak voor is. Ik heb geleerd eerst te observeren en écht contact te maken. Zo het fundament te leggen en pas daarna mijn ideeën te communiceren. Eerst de sociale bankrekening vullen en daarna pas ingaan op de inhoud. Dan heb je écht impact. Ik beveel 2020Expert aan aan mijn manager en senior collega’s. De training geeft je de kans je op een andere manier te verrijken. Interpersoonlijk contact is zo belangrijk. Zonder gekunstelde verhaaltjes en bullshitbingo, alleen met oprechte complimenten.