Workshop

Stel ik wel de juiste vragen?

Ben jij vaak aan het zenden in plaats van vragen stellen? Wil je meer bewust worden van de manier waarop jij vragen stelt? Wil je betere vragen leren stellen? Dan is de workshop Stel ik wel de juiste vragen? iets voor jou.

”Judge a man by his questions rather than by his answers” (Voltaire)

Tijdens deze workshop staat de kracht van goede vragen centraal. Het stellen van een vraag dient vele doelen: je toont je deskundigheid, je maakt contact, je leert de ander kennen en daarmee vergroot je je invloed. Belangrijk dus. Waarom kan het stellen van vragen zo moeilijk zijn? Hoe komt het dat vaak na afloop van een meeting de beste vragen opborrelen? En waarom ben je niet altijd creatief in je vragen?

Onderdeel van de workshop is jouw persoonlijke denkscan

Onderdeel van deze workshop is een persoonlijke denkscan die inzicht geeft in jouw unieke manier van denken en jouw voorkeur in vraagstelling.

Dit ga je leren

Je leert op systematische wijze de juiste vragen te stellen. Je leert creatief te zijn in je vragen en via vragen op emotioneel niveau contact te maken met anderen. Door dat te doen, zet je de ander aan tot kritisch nadenken en stimuleer je dat mensen verantwoordelijkheid nemen. Vragen zetten aan tot actie en brengen mensen in beweging.

De studiebelasting is 2 trainingsdagen van 3 uur en 20 minuten voor het invullen van de Effective Intelligence Denkscan.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met Nancy Tromp 06-51415304 of nancy@2020academy.nl

Direct inschrijven
Stel ik wel de juiste vragen?
  • 2 dagdelen
  • Persoonlijke denkscan
  • Hilversum
€ 950,- (ex BTW)

Beschikbare data

voorjaar 2020
Direct inschrijven
Nancy Tromp
trainer Stel ik wel de juiste vragen?

06-51415304
nancy@2020academy.nl